«Укрзалізниця» вводить продаж ланч-боксів у поїздах. Меню і ціни

З 18 червня «Укрзалізниця» вводить повний комплекс харчування у поїздах: від сніданків до перших страв і десертів.

Наразі це буде тестова послуга, яку пропонуватимуть у 4 поїздах:

  • № 81 Київ – Ужгород.
  • № 104 Київ – Маріуполь.
  • № 7 Київ – Івано-Франківськ.
  • № 749 Київ – Івано-Франківськ.

Харчування буде доступне протягом трьох місяців і якщо послуга матиме попит, її залишать. Також у найближчі тижні обіцяють розширити список поїздів, у яких тестуватимуть сервіс.

За словами в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, пасажирам у поїздах будуть пропнувати анкети, аби отримати фідбек стосовно послуги.

Він також наголосив, що всі компанії, які надавали свої пропозиції щодо харчування в поїздах, зможуть запропонувати свою продукцію пасажирам.

Наше завдання сьогодні — протестувати кілька компаній і кілька технологій, щоб потім зрозуміти, який варіант сподобається пасажирам найбільше. Найголовніше, щоб харчування в поїздах відповідало всім санітарним нормам і було здоровим, — наголосив Євген Кравцов.

Поїзди, у яких наразі запроваджується повноцінне харчування, обслуговуватимуть бригади сервісу громадського харчування.

У межах послуги розроблено спеціальне меню, у якому на вибір пасажирам пропонується кілька варіантів: придбати ланч-бокс, який включатиме певний набір страв та напоїв або обрати за бажанням окремі гарячі страви, снеки та напої. Ланч-бокс можна буде замовити під час придбання квитка онлайн або в касі на станції, а також безпосередньо у вагоні. Зробити це можна по телефону, вказаному у меню, через офіціанта-стюарда або отримати безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе. Склад меню залежатиме від сезонності представленої продукції.

Меню та ціни

Вартість ланч-боксів залежно від асортименту складатиме 95 та 115 ₴. Також «Укрзалізниця» пропонує окреме меню сніданків, у якому на вибір є каші, сирники та кисломолочні напої.

Серед гарячих страв на вибір пасажирам пропонується три види першої страви (грибний суп, курячий бульйон та гаспачо), три види основної страви (картопляне пюре з куркою, паста болоньєзе та кус-кус із овочами). Також можна замовити сендвічі та різноманітні десерти. Вартість перших і основних страв буде доступна пасажирам за ціною від 38 ₴ за порцію, сендвічів — 42 ₴, десертів — від 18 ₴, сніданки коштуватимуть від 29 ₴. Серед напоїв — різноманітні чаї, соки, кава, газовані напої та інше. На упаковках зазначатиметься калорійність страв.

Більше новин від «Укрзалізниці»

Leave a Reply

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: